Marijn Gildemacher Locatiedirecteur "Van gelukkige leraren, leer je de mooiste dingen."

Sascha Blok Groepsleerkracht 5/6, Bouwcoördinator "Uit de grond van je hart groeit altijd iets moois."

Inge Stassar Intern begeleider / Remedial teacher "Als een kind leeft onder bemoediging, dan leert het zelfvertrouwen te hebben."

Mieke van Tricht Groepsleerkracht 7/8 "If a child can't learn the way we teach, maybe we should teach the way they learn."

Mike Voet Gymdocent "Een winnaar is niet altijd een doorzetter, maar een doorzetter is wel altijd een winnaar."

Marit van den Brink Rekencoördinator, coördinator hoogbegaafdheid "Kinderen krijgen gelijke kansen als ze ongelijk onderwijs kunnen genieten."

Janet Witteveen Groepsleerkracht 3/4 "The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams."

Marije van Tulder Groepsleerkracht 3/4, Bouwcoördinator en ICT coördinator "Montessori is een opleiding voor onafhankelijkheid, die zich niet alleen op school, maar ook op het leven voorbereidt."

Sylvia Tabak Groepsleerkracht 5/6 “Our children are our greatest treasure. They are our future.”

Hanneke Spaans Administratief medewerkster "Wij ontmoeten mensen niet bij toeval. Zij kruisen ons pad voor een reden."

Jolanda Hondius Groepsleerkracht 5/6 "Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk wel dat ik het kan!"

Dunja Veerman Onderwijsassistent "Great things never came from comfort zones"

Marion van der Pas Groepsleerkracht 5/6, vaste invalkracht "Leren is proberen"

Rik Mens Groepsleerkracht 7/8 "Wees trots op wat je hebt bereikt, al heb je nog 1000 dromen. Zorg dat je af en toe ook kijkt naar hoe ver je bent gekomen."

Ria Voet Groepsleerkracht 3/4 "Doe iets geks, denk iets moois, zeg iets liefs, dan heeft elke dag iets positiefs."

Laura van der Straaten Onderwijsassistent onderbouw "Met goede wortels, doorsta je elke storm."

Yolanda Maccow Groepsleerkracht 1/2, Bouwcoördinator "De toekomst van de wereld zit in mijn klas #trots."

Wim Voet Conciërge "Maak tijd om te doen, wat je gelukkig maakt"

Coby Markerink Groepsleerkracht 1/2 "Het is fijn als je iets niet kunt, dan kun je leren (en ontdekken)"

Mirjam Hildergernaar Groepsleerkracht 5/6

Esther van der Vlies Groepsleerkracht 1/2 "Je kunt pas loslaten als je eerst hebt vastgehouden."