Wim Boog Directeur "Niets is moeilijk voor hen die het willen."

Inge Stassar Intern begeleider / Adjunct Directeur "Als een kind leeft onder bemoediging, dan leert het zelfvertrouwen te hebben."

Marit van den Brink Intern begeleider / Remedial teacher "Kinderen krijgen gelijke kansen als ze ongelijk onderwijs kunnen genieten."

Yolanda Maccow Groepsleerkracht 1/2, Bouwcoördinator "De toekomst van de wereld zit in mijn klas #trots."

Marije van Tulder Groepsleerkracht 3/4, Bouwcoördinator en ICT coördinator "Montessori is een opleiding voor onafhankelijkheid, die zich niet alleen op school, maar ook op het leven voorbereidt."

Sascha Blok Groepsleerkracht 5/6, Bouwcoördinator "Uit de grond van je hart groeit altijd iets moois."

Rik Mens Groepsleerkracht 7/8 "Wees trots op wat je hebt bereikt, al heb je nog 1000 dromen. Zorg dat je af en toe ook kijkt naar hoe ver je bent gekomen."

Mieke van Tricht Groepsleerkracht 7/8 "."

Sylvia Tabak Groepsleerkracht 5/6 “Our children are our greatest treasure. They are our future.”

Jolanda Hondius Groepsleerkracht 5/6 "Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk wel dat ik het kan!"

Ria Voet Groepsleerkracht 3/4 "Doe iets geks, denk iets moois, zeg iets liefs, dan heeft elke dag iets positiefs."

Coby Markerink Groepsleerkracht 3/4 "Het is fijn als je iets niet kunt, dan kun je leren (en ontdekken)"

Wilmi Termaat Groepsleerkracht 1/2 "Een verstandige vraag is de helft van wijsheid."

Esther van der Vlies Groepsleerkracht 1/2 "Je kunt pas loslaten als je eerst hebt vastgehouden."

Marion Groepsleerkracht 1/6 "Leren is proberen"

Hanneke Spaans Administratief medewerkster "Wij ontmoeten mensen niet bij toeval. Zij kruisen ons pad voor een reden."

Frank Wolfs Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Wim Voet Conciërge "Maak tijd om te doen, wat je gelukkig maakt"